Selectați Limba:ro | en
 
 


Trimite-ne un mesaj!

Nume
Prenume
E-mail
Mesaj

 La început...

Firma Daxi Cleaning a fost înfiinţată în anul 2003,desprinzându-se de firma Daxi'97.Motivul acestei desprinderi a fost creşterea cererii pe piaţa de cleaning din judeţul Constanţa,cerere ce era din ce în ce mai greu satisfăcută.

De la înfiinţare şi până astăzi,Daxi Cleaning s-a bucurat de o popularitate crescândă,cifra de afaceri ridicându-se de la an la an.Astfel,în ziua de azi,Daxi Cleaning este unul din jucătorii importanţi pe piaţa de cleaning a judeţului Constanţa.

 Firma - Certificări şi puncte forte

Daxi Cleaning dispune de certificări ISO (ISO 9001:2001,ISO 14001:2004,ISO 27001:2005) şi OHSAS 18001:2008,ce asigură calitatea firmei. Experienţa acumulată de la înfiinţare şi până astăzi întăreşte siguranţa clienţilor în serviciile noastre.

Daxi Cleaning este o firmă prezentă la toate întrunirile în domeniul Cleaning atât pe plan local,cât şi pe plan naţional,având distribuitori în Bucureşti,Braşov,Alba Iulia,Buzău,Călăraşi,Timişoara,Iaşi şi Târgu Mureş. În ceea ce priveşte punctele forte,Daxi se concentrează pe distribuţia de produse de curăţenie,şi pe prestarea de servicii de întreţinere de curăţenie,dar în portofoliul firmei există şi alte servicii.

 Angajaţii - Impecabili,bine pregătiţi şi gata de lucru

Deoarece satisfacţia clientului este pe primul loc,toţi angajaţii Daxi Cleaning sunt supuşi unor teste înainte de a începe lucrul.La angajare se solicită avizul medical,cazierul juridic, dar şi un CV cu experienţa anterioară.Astfel,prin angajaţii Daxi se regăsesc foarte multe persoane cu înalte standarde profesionale şi morale,ceea ce creează un mediu de lucru propice şi destins,ce se reliefează în relaţia cu clienţii.

Experienţa vastă a angajaţilor noştri le permite rezolvarea oricăror sarcini de serviciu.Angajaţii de la curăţenie folosesc uniforme speciale de lucru,marcate cu sigla firmei pentru a fi identificaţi uşor.Fiecare echipă deplasastă la lucrări beneficiază de un şef de echipă şi de un supervizor,pentru a preîntâmpina orice problemă.Pentru a ajunge la clienţi,Daxi dispune de un parc auto format din 1 Renault Traffic,două Peugeot Partner,un Fiat Doblo,un Peugeot 307 SW,un Mercedes clasa A1,şi un Suzuki.

 Echipamente profesionale = Servicii de înaltă clasă

În munca pe care o depunem, folosim doar aparate şi utilaje de cel mai ridicat nivel,lider de piaţă în domeniu: Karcher.De asemenea,soluţiile folosite au avizul Ministerului Sănătăţii,sunt biodegradabile şi nu afectează mediul înconjurător.Succesul oricărei afaceri ţine în mare parte de locul în care angajaţii îşi desfăşoară activitatea.Demonstrat ştiinţific,într-un loc murdar,închis,neaerisit, creierul uman nu poate funcţiona la performanţe maxime,ceea ce pentru un administrator de firmă poate însemna pierderi de profit.

Însă,cu Daxi Cleaning având grijă de mediul ambiental,iar cu angajaţii dumneavoastră lucrând la capacitate maximă,puteţi fi sigur că firma dumneavoastră va deveni un mediu primitor pentru clienţi.

Dar Daxi nu se ocupă doar de firme.Fiecare dintre noi ştim cât de greu este să menţinem curăţenia în casă,mai ales dacă aveţi serviciu zilnic,copii şi o casă mare.Daxi Cleaning vă poate ajuta să menţineţi curăţenia,astfel ca dumneavoastră să vă ocupaţi timpul în care aţi face curăţenie,cu o activitate relaxantă,plăcută.

De la case mici,la firme mari, Daxi Cleaning se poate ocupa de toate,astfel încât dumneavoastră să nu mai aveţi probleme cu mizeria şi murdăria.

Copyright © Daxi Cleaning 2009
Vizualizat cel mai bine în Spread Firefox Affiliate Button