Selectați Limba:ro | en
 
 


Trimite-ne un mesaj!

Nume
Prenume
E-mail
Mesaj

 Servicii de calitate - Partenerii noştri confirmă!

Ce este o firmă fără parteneri,fără clienţi?Mai nimic.Daxi Cleaning are în portofoliul său o listă impresionantă de parteneri renumiţi,pe care îi ajutăm să îşi păstreze spaţiul de lucru impecabil,în orice moment.

Calcrufe.ro

Calcrufe.ro

S-a demonstrate stiintific ca, dintre toate activitatile casnice calcatul produce cele mai mari ravagii ce au efect direct asupra vietii tale sociale.
De ce sa iti petreci sfarsitul de saptamana ingropat in mormane de haine, care niciodata nu se termina?

Scoate stecherul din priza, taie firul si intra pe www.CalcRufe.ro. Alatura-te noua in lupta impotriva opresiunii calcatului nesfarsit.

Alfred Karcher GmbH

Karcher

În termeni de calitate şi tehnologie,Karcher GmbH este lider în domeniul curăţeniei, produselor de curăţenie,produselor şi serviciilor pentru recreaţie, pentru acasă,dar şi industriale.Produsele şi serviciile lor sunt recunoscute pe plan mondial datorită calităţii lor germane excepţionale.

Rompetrol România S.A.

Rompetrol

Grupul Rompetrol NV. este o companie petrolieră multinaţională, cu sediul în Amsterdam, Olanda, desfăşurându-şi activitatea în 13 ţări şi cu majoritatea activelor şi operaţiunilor în Franţa, România, Spania şi Sud-Estul Europei. Grupul Rompetrol este implicat în activităţi de rafinare, marketing şi trading, dar şi în operaţiuni adiţionale - explorare şi producţie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc. Grupul intenţionează să devină unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa şi să obţină o poziţie consolidată în bazinul Mării Negre şi al Mării Mediterane.

Agenţia Naţională Antidrog

antidrog

Agentia naţională antidrog este o agenţie înfiinţată de Ministerul Administraţiei şi Internelor cu obiectivul de a contracara creşterea consumului de droguri în rândul tinerilor.

ANA se ocupă în special cu educarea şi ajutorul tinerilor ce au luat-o pe drumul dependenţei de droguri.


Credit-Europe Bank

CreditEurope

Cunoscută înainte ca FinansBank,Credit-Europe Bank este o bancă înternaţională foarte cunoscută,caracterizată de profesionalism şi de servicii de calitate.Cu filiale în ţări ca Grecia,Turcia,etc. Credit-Europe Bank are o prezenţă internaţională foarte impunătoare.
Allianz-Ţriac Asigurări

AllianzTiriac

Allianz-Ţiriac Asigurări este compania numărul 1 pe piaţa românească a asigurărilor. Performanţele lor contribuie la progresul şi creşterea continuă a valorii grupului din care face parte – Allianz, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din lume.

ProCredit Bank

ProCredit

ProCredit Bank este o bancă orientată spre dezvoltare, care ofera o gamă completă de servicii. Grupul ProCredit cuprinde 22 de instituţii financiare orientate către grupuri ţintă. Activităţile grupului se concentrează în ţările în curs de dezvoltare şi cu economii de tranziţie din 3 regiuni: Europa de Est, America Latină şi Africa.

Grand Rex Hotel Mamaia

Rex Hotel

Primul hotel internaţional din Mamaia oferă turiştilor un nivel ridicat de servicii şi confort demn de numele ce îl poartă: Grand Hotel Rex. Hotelul este perfect pentru oameni de afaceri, vacanţe sau întâlniri, fiind recunoscut pentru ospitalitate, servicii impecabile, lux şi arhitectură grandioasă.

Copyright © Daxi Cleaning 2009
Vizualizat cel mai bine în Spread Firefox Affiliate Button